База знања
Пробни период
Шта ће се десити кад бесплатни пробни период истекне?
Ваш налог ће се аутоматски вратити на нашу бесплатну верзију са ограниченим функцијама. Сви подаци о запосленима, подуговарачима и галерије које сте сачували током пробног периода ће се чувати и биће Вам доступне када пређете на плаћену претплату. Када будете спремни да купите претплату једноставно се пријавите на свој налог, изаберите план претплате и аутоматски ћете бити преусмерени на PayPal.


English
Espanol
Deutsch
Francais
Italiano
Portugues
Türk
Русский
中文
日本語
한국어
ภาษาไทย
tiếng Việt