Ако прекинем услугу, шта се дешава са подацима који се налазе на вашим серверима?

Сви подаци се обавезно и потпуно бришу са наших сервера после три месеца неактивности. Одржавамо их бесплатно овај период у случају да корисник жели да поново активира свој налог током тог времена и поврати податке.

Преузмите сада и започните 30-дневни пробни период

Google Play
App Store